Σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες και νέο

τοπίο στον Ελληνικό Τουρισμό


Σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες και νέο τοπίο στον Ελληνικό ΤουρισμόΣημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες καθώς και νέο τοπίο στον ελληνικό τουρισμό αναμένεται να δημιουργήσει το πρώτο χωροταξικό σχέδιο για τον τουρισμό το οποίο συντάσσεται από το ΥΠΕΧΩΔΕ σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης. Πρόσφατα μάλιστα στοιχεία αναφέρουν πως το νέο χωροταξικό σχέδιο θα δώσει τις κατευθύ­νσεις για το ποιες αλλά και το πού θα μπορούν να γίνουν τουριστικές επενδύσεις ενώ τους βασικούς πόλους υποδοχής επενδύσεων αναμένεται να αποτελέσουν οι ανερχόμενοι και μη ανεπτυγμένοι τουριστικοί προορισμοί της χώρας.

Ο νέος  τουριστικός χάρτης περιγράφει τις εξής περιοχές:

-  Τις περιοχές   σύνθετων τουριστικών επενδύσεων που θα μπορούν να φιλοξενήσουν επενδύσεις σε ολοκληρωμένα τουριστικά συγκροτήματα,

-  Τις περιοχές ήπιας τουριστικής ανάπτυξης που θα μπορούν να απορροφήσουν όχι μόνο αγροτουριστικά προϊόντα, αλλά συνολικότερα προϊόντα και υπηρε­σίες που υποστηρίζουν τον τουρισμό υπαίθρου.

- Τις περιοχές ανάπτυξης του συνεδριακού τουρισμού που θα μπορούν να αποτελέσουν την αιχμή ανάπτυξης της Ελλάδας στις    διεθνείς    συνεδριακές αγορές.

- Τις ανεπτυγμένες περιοχές της χώρας που το τουριστικό προϊόν είναι   σε   φάση   ωρίμανσης, (Ρόδος, Κρήτη, Κως, Κέρκυρα, κ.λ.π).

- Τις περιοχές/λιμάνια για την ανάπτυξη     του     θαλάσσιου τουρισμού και της κρουαζιέρας

back

Επιστροφή στην αρχική

Παλαιότερα Δημοσιευμένα Θέματα

news next page
 

 

 

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ

ΕΝΟΤΗΤΕΣ


Χορηγοί
Forum
Δικτυακοί Τόποι

Πελάτες μας

Τεχνικές Πωλήσεων

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 

 

Web Hosting

Κατασκευή web site
Banner Διαφημιστικά
Μηχανές αναζήτησης
Ηλεκτρονικό εμπόριο
Συμβουλές Επιτυχίας

 

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS


Μαντινάδες
Αστεία-Ανέκδοτα
Ευκαιρίες

Χάρτης Ελλάδος
Μαγειρική

Κοσμήματα
Ονομαστικές Εορτές

Μοναδικές Φωτογραφίες

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Του κόσμου τα παράξενα

 

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ

ΠΩΛΗΣΕΙΣ

 

Λιμουζίνες
Ακίνητα
Ξενοδοχεία
Ταξίδια
Αγγελίες

Προκάτ