ΥΓΕΙΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ*

 

Πόσο πολύτιμο είναι το γάλα;

Το γάλα είναι πλούσιο σε ασβέστιο, βοηθάει τα παιδιά να αναπτυχθούν σωστά και προφυλάσσει τους ενήλικες από την οστεοπόρωση.

Καλύπτει το 10% των ημερήσιων αναγκών ενός ενήλικα σε πρωτεΐνες.

Διακρίνεται για την καλή βιοδιαθεσιμότητα του ασβεστίου που περιέχει δηλαδή για τη δυνατότητά του να αφομοιώνεται από τον οργανισμό.

  Είναι το καλύτερο πρωινό είτε το πίνουμε ζεστό είτε το πίνουμε κρύο, το γάλα μας δίνει ευεξία και δύναμη για όλη την ημέρα.

Περιέχει βιταμίνη Ε, που βοηθάει στην προστασία των πνευμόνων από τον καπνό. Είτε καπνίζουμε είτε υποφέρουμε από τον καπνό των υπολοίπων, το γάλα προφυλάσσει τον οργανισμό μας από τις βλαβερές συνέπειες.

  Διατηρεί τα δόντια και τα νύχια μας γερά, υγιή και λευκά.

Περιέχει βιταμίνες Α, Β2 και Β12, καθώς και βιταμίνες C και D σε μικρότερες ποσότητες, που κάνουν καλό στην όραση, στη λειτουργία του μυϊκού και του νευρικού συστήματος, καθώς και στη λειτουργία των κυττάρων.

Με λίγα λόγια το γάλα μας προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό θρεπτικών συστατικών που ευεργετούν τα οστά, τα δόντια, την αρτηριακή πίεση και το βάρος του σώματος μας.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Φρούτα και Λαχανικά πηγή Βιταμινών!

Λόγω των αντιοξειδωτικών που περιέχουν όπως (καροτένια, βιταμίνη C και φλαβονοειδή) αποτελούν ασπίδα προστασίας  για την καρδιά και τα αγγεία. Τα αντιοξειδωτικά μειώνουν την επιβλαβή δράση των ελεύθερων ριζών,εμποδίζουν την οξείδωση της LDL χοληστερόλης και προστατεύουν το εσωτερικό τοίχωμα των αγγείων από τις φθορές. Επιπλέον τα φρούτα και τα λαχανικά είναι πλούσιες πηγές καλίου το οποίο παίζει υποβοηθητικό ρόλο στη ρύθμιση της υψηλής πίεσης. Τρώγοντας καθημερινά 3 μερίδες εποχιακών φρούτων και 5 μερίδες λαχανικών  προστατεύει τον οργανισμό από καρδιαγγειακό κίνδυνο.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Νερό Βασικό στοιχείο ζωής!

Το 80% του σώματός μας είναι νερό και τα δύο τρίτα της επιφάνειας του πλανήτη μας καλύπτονται από νερό. Διατροφή με πολύ νερό και λίγο αλάτι λειτουργεί ευνοϊκά στην λειτουργία της καρδιάς,βοηθάει στην αρτηριακή πίεση στους υπερτασικούς.Βοηθά στον καθαρισμό των νεφρών μας και την αποβολή των τοξικών ουσιών.Σε συνδυασμό με  κατανάλωση φυτικών ινών αποτρέπει την δυσκοιλιότητα.Διατηρεί το σώμα δροσερό όταν κάνει ζέστη και μονώνει το σώμα ενάντια στο κρύο. Πρέπει να πίνουμε οχτώ ποτήρια νερό ημερησίως το νερό δεν υποκαθίσταται από χυμούς και αναψυκτικά.Το νερό μπορεί να βελτιώσει τη συνολική υγεία και ευεξία μας αλλά ακόμα και να βελτιώσει την εμφάνισή μας.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

*Τα περιεχόμενα στα παραπάνω κείμενα είναι  καθαρά  ενημερωτικά.Οι πληροφορίες που περιέχονται δεν πρέπει να αντικαθιστούν τις συμβουλές ή οδηγίες του γιατρού σας.

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ

ΕΝΟΤΗΤΕΣ


Χορηγοί
Forum
Δικτυακοί Τόποι

Πελάτες μας

Τεχνικές Πωλήσεων

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 

 

Web Hosting

Κατασκευή web site
Banner Διαφημιστικά
Μηχανές αναζήτησης
Ηλεκτρονικό εμπόριο
Συμβουλές Επιτυχίας

 

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS


Μαντινάδες
Αστεία-Ανέκδοτα
Ευκαιρίες

Χάρτης Ελλάδος
Μαγειρική

Κοσμήματα
Ονομαστικές Εορτές

Μοναδικές Φωτογραφίες

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Του κόσμου τα παράξενα

 

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ

ΠΩΛΗΣΕΙΣ

 

Λιμουζίνες
Ακίνητα
Ξενοδοχεία
Ταξίδια
Αγγελίες

Προκάτ

Προκάτ