<<Γενικά χαρακτηριστικά ζωδίων>>

 

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου 19 Απριλίου).
Οι Κριοί χαρακτηρίζονται από την μεγάλη τους εσωτερική δύναμη , είναι δυναμικοί αλλά δυστυχώς αρκετές φορές παίρνουν λανθασμένες αποφάσεις λόγω της παρορμητικότητας τους. Ο Κριός συμβολίζει την ανεξαρτησία, την ενέργεια,το θάρρος και την δύναμη. Ο εμψυχωτικός, εύθυμος και αθώος χαρακτήρας τους, τους κάνουν ευχάριστους σαν φίλους ή σαν παρέα. Ο ρόλος του αρχηγού όπως το κριάρι στο κοπάδι το έχουν στη φύση τους οι Κριοί,πολλές φορές μπορεί να κατηγορηθούν για τον εγωκεντρισμό τους αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι εγωκεντρικοί. Μπορούν να είναι ρομαντικοί και κατά βάθος έχουν μεγάλη ανάγκη για αγάπη , προσοχή και επιβεβαίωση, οι Κριοί ζουν παθιασμένα και δεν είναι ιδιαίτερα πιστοί στις σχέσεις τους. Έχουν ηγετικές ικανότητες και στην προσωπική τους ζωή αλλά και στα επαγγελματικά τους. προτιμούν να λειτουργούν και να ζουν τη ζωή τους αυθόρμητα και παρορμητικά. Σιχαίνονται την ρουτίνα και τα προγράμματα. Είναι απρόβλεπτοι και αυτό αποτελεί το βασικότερο χαρακτηριστικό της γοητείας τους!

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου - 20 Μαΐου).
Οι Ταύροι αντιπροσωπεύουν την ομορφιά και τη δύναμη, Είναι ρεαλιστές, αποπνέουν ασφάλεια και έχουν αυτοπεποίθηση, αγαπούν και είναι τρυφεροί, ήρεμοι, υπομονετικοί, πρακτικοί, έξυπνοι και χάνουν τον έλεγχο πολύ σπάνια, Όταν θυμώνουν μπορούν να φτάσουν στα άκρα και να γίνουν βίαιοι. Αγαπούν για μια ζωή και αναζητούν την απόλυτη συμμετρία στην σχέση τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαίου-21 Ιουνίου).

Το βασικό για τους Δίδυμους είναι ο διχασμός και οι έντονες αντιθέσεις στην προσωπικότητα τους. Είναι ήρεμοι, συγκλονιστικοί, έξυπνοι, περίεργοι, ευχάριστοι, συμπαθητικοί, εφευρετικοί εραστές και μαθαίνουν πολύ εύκολα οτιδήποτε θελήσουν., γεμάτοι ενέργεια και ζωή αλλά πολλές φορές μπορούν να γίνουν απαισιόδοξοι και αντιφατικοί. Δεν μπορούν να δεσμευτούν για μεγάλα χρονικά διαστήματα και εκτιμούν ιδιαίτερα την ελευθερία και την ανεξαρτησία τους. Είναι πολύ κοινωνικοί και αγαπούν τα ταξίδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου-22 Ιούλιου).
Η Σελήνη είναι αυτή που καθορίζει την κυκλοθυμική συμπεριφορά των Καρκίνων που κινείται μεταξύ των δύο άκρων : της απόλυτης ευτυχίας και της απόλυτης μελαγχολίας! Οι Καρκίνοι είναι τρυφεροί, αρκετά συντηρητικοί , παρορμητικοί . Λατρεύουν την πολυτέλεια , τα ταξίδια, νοιάζονται φοβερά για το σπίτι τους και έχουν μια μόνιμη αγάπη για τα παλιά αντικείμενα τα οποία και πολλές φορές συλλέγουν, απεχθάνονται τη βία, είναι ντροπαλοί, κτητικοί και ρομαντικοί. Δένονται απόλυτα με τον σύντροφο τους και είναι αρκετά πιστοί και ευαίσθητοι.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου- 22 Αύγουστου).
Ο Λέοντας είναι ζώδιο της φωτιάς  που είναι το σύμβολο της δύναμης και της περηφάνιας. Οι Λέοντες, είναι ανεξάρτητοι, ελεύθεροι, αρχομανείς, ενεργητικοί, παθιασμένοι αλλά και πολύ γενναιόδωροι. Είναι ανεξάρτητοι και έχουν τρομερή αυτοπεποίθηση σε σημείο που γίνονται υπερόπτες. Είναι αισιόδοξα άτομα και ποτέ δεν εγκαταλείπουν τη μάχη. Είναι αρκετά αποφασιστικοί πράγμα που τους καθιστά επιτυχημένους επαγγελματίες και είναι πολυτάλαντοι. Οι Λέοντες Λατρεύουν την πολυτέλεια, σιχαίνονται την μετριότητα, αγαπούν με πάθος και μπορούν να θυσιαστούν για τον άνθρωπο τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου με 22 Σεπτέμβρη).
Οι Παρθένοι είναι ακριβείς, μεθοδικοί, ικανοί , λογικοί. Θεωρούν ότι τα χρήματα παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή τους , λατρεύουν το σπίτι τους το οποίο και περιποιούνται με κάθε λεπτομέρεια. Είναι ελαφρώς ανασφαλείς γι'αυτό και χρειάζονται συνεχή επιβεβαίωση από το περιβάλλον τους. Έχουν την ανάγκη να προσφέρουν αγάπη και φροντίδα αλλά παράλληλα θέλουν να λαμβάνουν την ίδια αγάπη και από τους άλλους για να είναι ισορροπημένοι. Είναι οι ιδανικοί φίλοι και σας σύντροφοι είναι αρκετά ντροπαλοί και εσωστρεφείς και είναι τα άτομα που δύσκολα θα φύγουν πρώτα από μια σχέση.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτέμβρη ως τις 23 Οκτώβρη).
Οι Ζυγοί λατρεύουν την ομορφιά και την κομψότητα ενώ σιχαίνονται οποιαδήποτε μορφή αντιπαράθεσης. Συνήθως είναι αμερόληπτοι και δίκαιοι , ευγενικοί , καλοσυνάτοι, ισορροπημένοι και προσαρμόζονται εύκολα σε καινούργιες καταστάσεις. Μπορούν να πάθουν εύκολα κατάθλιψη ειδικά όταν τα σχέδια τους δεν πραγματοποιούνται με τον τρόπο που αυτοί θα ήθελαν, η φιλία και η αγάπη είναι ιερές έννοιες που είναι απαραίτητο να υπάρχουν στη ζωή τους. Είναι αρκετά πιστοί και δεν προκαλούν καβγάδες. Λατρεύουν τα μακρινά ταξίδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτώβρη ως 22 Νοέμβρη).
Οι προσωπικότητα του Σκορπιού είναι αρκετά πολύπλοκη και αντιφατική. Οι Σκορπιοί είναι σοβαροί, αρχομανείς, ζηλιάρηδες, κτητικοί και τους αρέσει να εμβαθύνουν σε άτομα και καταστάσεις. Είναι τρομερά διαισθητικοί μπορούν πολύ εύκολα να εντοπίσουν τις αδυναμίες των άλλων. Πολλές φορές γίνονται ψυχροί και απόμακροι. Το πιο θετικό τους χαρακτηριστικό είναι η προθυμία τους να βοηθήσουν όποιον έχει πρόβλημα αλλά δεν ανήκει στο εχθρικό τους περιβάλλον. Είναι αποφασιστικοί και επιτυγχάνουν τους στόχους τους ενώ όταν ερωτεύονται δίνονται ολοκληρωτικά και με πάθος.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου).
Οι Τοξότες είναι άτομα εμπιστοσύνης, ευχάριστοι σαν προσωπικότητες, πρόσχαροι, ειλικρινείς, πιστοί, ανυπόμονοι,αναβλητικοί. υπερβολικά περίεργοι και εξωστρεφείς. Αντιμετωπίζουν τη ζωή θετικά και αγαπούν τα ταξίδια , την φύση και τα ζώα. Δεν πτοούνται εύκολα από τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν, τους αρέσει η θεωρία, η δικαιοσύνη, η θρησκεία, η φιλοσοφία. Οι Τοξότες επιλέγουν να συναναστρέφονται με άτομα που τους εμπνέουν εμπιστοσύνη ενώ στις σχέσεις τους θέλουν να διατηρούν την ελευθερία τους γιατί δεν μπορούν να λειτουργήσουν διαφορετικά. Οι γυναίκες Τοξότες είναι νοικοκυρές και λατρεύουν την οικογενειακή ζωή. Η ευτυχισμένη και ισορροπημένη οικογενειακή ζωή είναι και μια από τις μεγαλύτερες επιθυμίες και του άντρα Τοξότη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου ως τις 19 Ιανουαρίου).
Οι Αιγόκεροι είναι φιλόδοξοι,απόμακροι  ψυχροί, μελαγχολικοί,  αξιόπιστοι, αναλυτικοί, διακριτικοί, ζηλιάρηδες, και μυστικοπαθής. Δεν φοβούνται την δουλειά και δεν κουράζονται εύκολα, ενώ είναι έτοιμοι να θυσιαστούν εάν πιστεύουν πραγματικά σε  μια ιδέα. Λατρεύουν την οργάνωση, έχουν τεράστια αποθέματα υπομονής και παθιάζονται με την επίτευξη των στόχων τους χωρίς να ζητούν βοήθεια από τους άλλους. Είναι εσωστρεφείς και συντηρητικοί και σπάνια κάνουν αυθόρμητες κινήσεις. Είναι ντροπαλοί και ελαφρώς ανασφαλείς αλλά μόλις νιώσουν αγάπη και αφοσίωση το ξεπερνούν. Έχουν την ανάγκη εκτίμησης από τους γύρω τους. Στον έρωτα είναι σοβαροί και υπερβολικά πιστοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου ως 19 Φεβρουαρίου).
Οι Υδροχόοι είναι αλτρουιστές, ειλικρινείς, γεμάτοι ενέργεια και λατρεύουν την ελευθερία τους. Συνήθως είναι ήρεμοι και κρατούν χαμηλούς τόνους αλλά σε αρκετές περιπτώσεις μπορούν να αγχωθούν ή και να εκνευριστούν αρκετά. Είναι απαιτητικοί απογοητεύονται εύκολα από τους άλλους, λόγω των υψηλών απαιτήσεων που έχουν από αυτούς και όταν απογοητευτούν στεναχωριούνται αφάνταστα, υποφέρουν και δημιουργούν απωθημένα. Είναι λίγο ματαιόδοξοι, λατρεύουν τα κομπλιμέντα και φροντίζουν πολύ την εμφάνιση τους. Είναι καλοί φίλοι και παθιασμένοι εραστές. Οι Υδροχόοι είναι ειλικρινείς, με πολύ καλή μνήμη και επικοινωνία.  Είναι δημιουργικοί και έχουν πολλά ενδιαφέροντα στα οποία αφιερώνουν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους. Είναι διαισθητικοί σε αρκετές περιπτώσεις γίνονται επικριτικοί απέναντι στους άλλους.

ΙΧΘΥΣ (20 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου).
Οι Ιχθύς είναι υπομονετικοί με πολύ ανεπτυγμένη φαντασία , τρυφεροί , ανεκτικοί και εξαιρετικές ικανότητες μάθησης. Έχουν αρκετά πολύπλοκο χαρακτήρα και απεχθάνονται την οργάνωση και την τάξη. Τους αρέσει η καλοπέραση και η ηρεμία και προτιμούν να αφήνουν τους άλλους να κάνουν τις δικές τους δουλειές Είναι θρησκευόμενα άτομα, ελάχιστα συντηρητικοί και είναι ανοιχτό βιβλίο σε όποιο θέλει να τους γνωρίσει,είναι τρομερά διαισθητικοί. Η φιλία και ο έρωτας παίζουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην ζωή τους. Όταν δεν μπορούν να εκφράσουν  τα συναισθήματά τους, αισθάνονται δυστυχισμένοι και απομονώνονται.

 

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ

ΕΝΟΤΗΤΕΣ


Χορηγοί
Forum
Δικτυακοί Τόποι

Πελάτες μας

Τεχνικές Πωλήσεων

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 

 

Web Hosting

Κατασκευή web site
Banner Διαφημιστικά
Μηχανές αναζήτησης
Ηλεκτρονικό εμπόριο
Συμβουλές Επιτυχίας

 

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS


Μαντινάδες
Αστεία-Ανέκδοτα
Ευκαιρίες

Χάρτης Ελλάδος
Μαγειρική

Κοσμήματα
Ονομαστικές Εορτές

Μοναδικές Φωτογραφίες

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Του κόσμου τα παράξενα

 

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ

ΠΩΛΗΣΕΙΣ

 

Λιμουζίνες
Ακίνητα
Ξενοδοχεία
Ταξίδια
Αγγελίες

Προκάτ